torstai 24. heinäkuuta 2014

Lähtöpäivä ja mitä ei tullut nähtyä

Lähtömme hostellista sujui hyvin ja viimeisenä iltana kysellessämme ohjeita aikaiseen check-outtiin saimme jopa karkit kiitokseksi yöpymisestä! Lentomme lähti klo 11.00 Naritan lentokentältä, joten lähdimme seikkailemaan hyvissä ajoin aamulla seitsemän aikoihin. Tämä oli jälkeen päin ajateltuna erittäin hyvä idea, sillä aamukahdeksan on arkipäivinä hyvin ruuhkaista aikaa. Lentokentällä teimme muutamia viime hetken tuliasostoksia ja yritimme päästä eroon jeneistämme. Koneen lähtövalmistelut sujuivat erittäin hyvin ja lähdimme 10 minuuttia etuajassa ja Helsingissä olimme 50 minuttia ennen alkuperäistä laskeutumisaikaa.

Kuva hostellimme lähellä olleelta sillalta.


Asakusabashin edusta oli hiljaista.

Reissu oli aivan mahtava, emmekä vaihtaisi mitään pois (no ehkä jonkun satunnaisen sadekuuron sieltä täältä), mutta paljon paikkoja jäi vielä näkemättä. Tähän väliin kiitos kaikille, jotka ovat seuranneet matkaamme näin blogin kautta!

Kiitos-kissa.

Erityisesti Tokio vaikutti niin suurelta paikalta ettemme mitenkään kerenneet käymään kaikkialla vierailun arvoisissa kohteissa. Yritimme mennä Ghibli-museoon, mutta liput oli sunnuntaina myyty loppuun maanantailta ja keskiviikolta. Tästä vinkkinä, että jos joku haluaa vierailla ko. museossa, kannattaa liput hankkia mahdollisimman pian kun siihen on mahdollisuus. Emme myöskään käyneet Tokiossa sijaitsevassa pöllökahvilassa, sillä se sijaitsi kovin syrjässä ja ainut tapa varata vierailuaika oli käydä hakemassa se kahvilan ovelta. (Jos siis koko päivä olisi ollut jo täynnä, reissu olisi ollut täysin turha). Lisäksi olimme nähneet tarpeeksi pöllöjä osakalaisessa pöllökahvilassa. 

Blogi varmaankin hiljenee hieman, nyt kun reissu on ohi. Annika ajatteli kirjoitella vielä tänne joistakin aihepiireistä, joihin on reissun aikana törmännyt. Jos kysymyksiä on herännyt liittyen Japaniin, japanin kieleen, Japanissa matkustamiseen tai ihan mihin vaan, niitä voi mieluusti laittaa kommentteina.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti