torstai 10. heinäkuuta 2014

Higashiyaman eläintarha

Tiistaina suuntasimme iltapäivällä Nagoyan eläintarhaan. Pääsimme sinne kätevästi metrolla Higashiyama-kooenin pysäkille menemällä, sillä eläintarhan sisäänkäynti olikin vain n. 100 metrin päässä metrosta. Eläintarhassa oli yllättävän vähän väkeä, mikä saattaa selittyä sillä että oli arkipäivä ja sää oli erittäin lämmin. Niin lämmin, että uimme hiessä kuin pienet siat.

Vaikka eläintarhan alue oli melko laaja, eläimillä oli melko ahtaat häkit. Annika oli vieraillut edellisen kerran Euroopan parhaimmaksi eläintarhaksi valitussa Wienin eläintarhassa, joten tällä kertaa eläinten olot eivät vaikuttaneet niin hyviltä. Toisaalta eläimiä oli helpompi nähdä pienistä ja karuista häkeistä. Joillakin eläimillä, kuten susilla, karhuilla ja poroilla oli todella huonon näköiset turkit. Sen sijaan kapybarat eli vesisiat näyttivät olevan ihan tyytyväisiä. Satuimme juuri sopivasti katsomaan kirahvien syöttämistä.

Karhu otti rennosti.

Kirahveilla ei ollut erillistä aitaa, vaan vallihauta, jonka yli ne eivät päässeet.

Jääkarhu yrittää lievittää hellettä pulikoimalla.

Merileijonat pitivät kovaa meteliä ja välillä ilmeisesti venyttelivät.

Arokissa eli manuli.

Annika poseeraa muurahaiskarhun kanssa.

Kapybarat syövät lounasta korpin kanssa.

Anton poseeraa sarvikuonon kanssa.

Japanilaisia supikoiria eli tanukeja.
Antonista oli kiva nähdä metelöiviä merileijonia ja pingviinejä. Annikan lempieläimiä olivat isomuurahaiskarhu ja biisonit.

1 kommentti: