torstai 17. heinäkuuta 2014

Harajuku ja Ikebukuro

Tiistaina kävimme aluksi Akihabarassa katsomassa Tokion Anime Centeriä. Ei ollut kovin kummoinen, mutta keskuksen kaupassa oli myynnissä hieman vanhempien animesarjojen krääsää. Akihabarasta suuntasimme Harajukuun, joka on tunnettu nuorison suosimana shoppailupaikkana. Monet hienot ostokset jäivät rahan tai tilanpuutteen takia ostamatta, esim. tiikerin pään kokoinen ja muotoinen käsilaukku (ei saanut kuvata). Nuorisoa oli paljon liikenteessä ja tuli huomattua se, että kun Japanissa ei tarvitse olla asiallinen ja hillitty, kaikki muuttuu aivan hulluksi. Löysimme yhdeltä kujalta myös vaateliikkeen, jonka nimi oli "ehkä söpö". Toivottavasti nimelle naureskelevista suomalaisista ei ole hirveästi haittaa omistajille.

Vaateliikkeessä oli menossa alennusmyynnit.

Kuva kertoo toivottavasti väenpaljouden määrästä ja siitä kuinka moni käyttää Japanissa päivänvarjoa estämään ruskettumista. 
Illalla kävimme shoppailemassa Ikebukurossa. Emme ole kovin hyviä shoppailijoita, sillä hinnat hämäävät ainakin Annikaa, joka on pitänyt 1000 jeniä eli 7,2 euroa kipurajana tuotteen hinnalle. Löytöjä on kuitenkin tehty, kuten Fiberwigin ripsiväri, joka maksaa suomessa n. 15-22 euroa, mutta Japanissa vain 11,7 euroa. Illan laskeutuessa menimme syömään sushibaariin, jossa oli tällä kertaa eri värisiä ja hintaisia lautasia. Söimme monenmoisia meren otuksia.

Annika tiirailee susheja vatsa pullollaan. Ravintolassa lasku saatiin pyytämällä tarjoilijaa laskemaan lautasten määrä.


Ikebukuron aseman edessä oli pensaista leikattuja pöllöjä.

Valokyltissä ei lukenut Pasila vaan Pasela.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti